دستور تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه با طعم سیب زمینی

سه شنبه 21 بهمن 1399
13:55
احمد رضایی

مواد لازم برای پیراشکی گوشت با سیب زمینی

پیراشکی گوشت معمولا به عنوان فینگر فود هم شناخته می شود و از جمله غذاهای غیر ایرانی پر طرفدار می باشد که معمولا در مهمانی ها سرو می شود ، پیراشکی گوشت با ترکیب گوشت و انواع سبزیجات و صیفی جات درست می شود.

مواد لازم برای پیراشکی گوشت

  • سیب زمینی آب پز :سه عدد
  • نمک و فلفل سیاه :کمی
  • گوشت چرخ کرده :250 گرم
  • پیاز :یک عدد
  • روغن و زرد چوبه : به مقدار لازم
  • تخم مرغ :یک عدد
  • کره :50 گرم
  • آرد سوخاری :مقداری

اطلاعات بیشتر : پیراشکی با طعم گوشت


[ بازدید : 121 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

دستور تهیه پنیر پیتزا عالی در خانه

سه شنبه 30 دی 1399
13:21
احمد رضایی

طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی

طرز تهیه پنیر پیتزا کشدار خانگی با 2 روش ساده :

از آنجایی که پیتزا ریشه ای ایتالیایی دارد و پنیر پیتزا هم یکی از ارکان بسیار مهم پیتزا به شمار میرود ، از اینرو اغلب افراد پنیر پیتزا را هم به کشور ایتالیا نسبت می دهند و فکر میکنند که این پنیر خوشمزه ریشه ای ایتالیایی دارد. اما باید بگوییم این تصور اشتباه است، بلکه پنیر پیتزا پروسس نوعی پنیر آمریکایی است که این روزها با ترکیب شدن با پنیر موزارلای ایتالیایی و مواد دیگر پنیر پیتزا را تشکیل می دهد.

اگر از طرفداران پر و پا قرص پیتزا مخلوط و ... با پنیر کشدار باشید باید بدانید که یک روز از سال به عنوان روز جهانی پنیر پیتزا نام گذاری شده و آن 5 سپتامبر یا 14 شهریور میباشد. اگر دوست دارید خودتان پنیر پیتزا را در خانه آماده کنید و کنجکاوید تا بدانید این پنیر با چه موادی و به چه شکلی آماده میشود که این گونه هر فردی را شیفته خود میکند با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک پنیر پیتزای لذیذ و کشدار خانگی را به شما آموزش دهیم.


[ بازدید : 177 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

طرز تهیه مرغ سوخاری به سبک رستورانی ها

دوشنبه 29 دی 1399
15:16
احمد رضایی

طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی

خانواده و دوستان خود را برای مهمانی دعوت کرده و آن‎ها را با مرغ سوخاری خوش مزه شگفت زده کنید!
راز خوش مزه شدن مرغ سوخاری رستورانی لذیذ و دل چسب در مرینت کردن یا همان مزه دار کردن مرغ با انواع ادویه ها و پوشاندن آن با تکه های نان است.

مرغ سوخاری را می توانید به راحتی در خانه درست کنید. این دستورالعمل آسان و سریع را برای بال مرغ سوخاری هم استفاده کنید و از آن لذت ببرید.


[ بازدید : 217 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

دمپختک

چهارشنبه 3 دی 1399
10:48
احمد رضایی

دمپختک یکی از دمی‌های تهرانی است. این غذا از آن دسته غذاهایی است که مورد استقبال کودکان قرار می‌گیرد. این غذا با پیاز و سالاد شیرازی سرو می‌شود. بعضی از افراد در کنار دمپختک از نیمرو هم استفاده می‌کنند و ترکیب خوشمره‌ای می‌شود. دمپختک لپه باقالی هم نوعی دمپختک است که رنگ آن بیشتر به زرد مایل می‌شود تا نارنجی و قرمز. لپه باقالی به دلیل داشتن مقدار زیادی فسفر برای تقویت هوش و حافظه مناسب است.



[ بازدید : 148 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

دستور تهیه و نکات درست کردن “لواشک آلو”

يکشنبه 2 آذر 1399
13:18
احمد رضایی

لواشک آلو خانگی طعم ترش و دوست داشتنی

لواشک از آن دسته تنقلاتی است که کمتر کسی آن را دوست ندارد. هر وقت اسم لواشک به زبان می آید خواه ناخواه آب در دهان جمع میشود. لواشک انواع و اقسام مختلف دارد و با میوه های متنوعی درست می شود.

گاهی برخی از لواشک ها با چند میوه تهیه میشوند و برخی از یک نوع میوه.

مزه لواشک ها هم با هم فرق دارند مثلا لواشک آلو طعم ترش و دوست داشتنی دارد که از خوردنش سیر نمی شوید.

حال برای اینکه یک لواش خوشمزه و سالم بخورید بهتر است خودتان آن را در خانه تهیه کنید و با خیال راحت نوش جان کنید.

لواشک آلو

لواشک آلو از آن دسته لواشک هاست که فقط با آلو و مقداری نمک می توانید آن را تهیه نمایید.


[ بازدید : 202 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

طرز تهیه خوراک لوبیا عروس

شنبه 17 آبان 1399
10:08
احمد رضایی

خوراک لوبیا عروس یک غذای ساده و در عین حال خوشمزه و مغذیست که علاه بر خواصش خیلی سریع آماده میشود و میتوان گفت یک غذای کامل برای وعده شام است.لوبیا عروس در بجنود کشت میشود و بعضی ها آن را لوبیا گوشتی هم می نامند.
مواد لازم خوراک لوبیا عروس
لوبیا عروس
سیب زمینی سرخ شده
هویج سرخ شده
قارچ سرخ شده
آب مرغ فلفل دلمه ای خرد شده
گوجه ی رنده شده
نمک
فلفل

دستور پخت خوراک لوبیا عروس با قارچ | سرآشپز پاپیون

[ بازدید : 222 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

طرز تهیه ترشی انبه

پنجشنبه 8 آبان 1399
11:56
احمد رضایی

ترشی انبه از آن دسته ترشی هاست که کمتر کسی آن را در خانه تهیه میکنند و اکثر از بیزون آن را خریداری میکنند. این ترشی که در کنار ساندویج فلافل بسیار لذیذ و خوشمزه است ، خیلی راحت هم درست میشود و مهارت چندانی نمیخواهد.فقط کافیست کمی اصول آن را رعایت کنید.

ترشی انبه متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان می باشد. ترشی انبه طعمی تند دارد و به صورت تکه ای یا لیته تهیه می شود.

مواد لازم برای تهیه ترشی انبه

انبه سفت وسبز 2 عدد

کنسرو گوجه یا 3 عدد گوجه خرد شده

عصاره تمرهندی 1 لیوان

روغن کنجد یا هسته انگور 1 لیوان

سیر 2 حبه

سرکه 1 لیوان

زردچوبه به میزان لازم

تخم گشنیز به میزان لازم

سیاهدانه به میزار لازم

نمک و فلفل به میزان لازم


[ بازدید : 165 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

پنجشنبه 1 آبان 1399
9:30
احمد رضایی

فسنجان یک غذای خوشمزه و مقوی می باشد که از خواص بی نظیر گردو بهره می برد و برای مهمانی ها و مجالس رسمی بسیار مناسب است.این غذای خوشمزه هم با گوشت مرغ ، گوشت قرمز ، گوشت قلقلی و نیز با گوشت اردک و غاز تهیه میشود. فسنجان در زمستان طرفدارن بیشتری دارد و در کنار برنج تزیین شده با زعفران بسیار دلچسب و چشم نواز میشود. مزه فسنجان میتوانید شیرین و یا ملس باشد که این هم به میزان رب انار مصرفی شما بستگی دارد.

مواد لازم برای خورشت فسنجان

مغز گردو ی آسیاب شده 500 گرم
گوشت مرغ تکه شده به تعداد افراد
رب انار 1 پیمانه معادل 300 گرم
شکر 3 تا 4 قاشق غذا خوری
آب لیمو 3 ق غ
فلفل1 قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی 1 الی 2 ق غ سر صاف
پیاز رنده شده1عدد متوسط


[ بازدید : 130 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

10 نکته کلیدی برای پخت هرنوع مربا

يکشنبه 27 مهر 1399
14:13
احمد رضایی

نکاتی مهم و کلیدی برای تهیه مربا

مرباهای خانگی بیشتر و بیشتر مرسوم می شوند هنگامی که شما آن را می چشید،در برابرش غیر قابل مقاومت می شوید. تهیه مرباهای خودتان در خانه مزایای بسیاری دارد اول، شما می توانید مقدار قند اضافه شده به میوه را کنترل کنید و سپس، مطمئن هستید که هیچ مواد افزودنی ای در آن وجود ندارد و مهمتر از همه، شما می دانید که مربایتان از میوه تهیه شده است. اما ساخت مربای خوشمزه می تواند برخی از مشکلات را داشته باشد، بنابراین در این بخش از آشپزخونه نمناک با احترام به درخواست شما کاربران نمناکی عزیز در رابطه با ارائه نکات پخت مربا چند راهنمایی برای تهیه موفقیت آمیز مربا را آورده ایم که کلیت دارد و برای تهیه هر نوع مربایی می توانید از آنها استفاده کنید.نکات پخت مربا

نکات پخت مربا

نکات پخت مربا


[ بازدید : 193 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

طرز تهیه بورک ترکیه ای

دوشنبه 14 مهر 1399
13:21
احمد رضایی

بورک یک پیش ‌غذای خوشمزه ترکی است که با خمیر یوفکا و مواد مختلفی نظیر کالباس، گوجه، زیتون، سبزیجات، پنیر، فلفل دلمه‌ای و نیز بسته به ذائقه و سلیقه هر فرد چیزهایی دیگری تهیه می‌شود.

همچنین در بورک ازگوشت چرخ کرده گوساله،گوشت مرغ، اسفناج، قارچ و تخم مرغ نیز استفاده میشود. که بورک را لذیذ میکند.

مواد لازم برای بورک ترکیه ای:

کشمش : یک قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
مواد اضافی
کره (ذوب شده) : 125 گرم
آرد: به مقدار لازم


[ بازدید : 179 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به دنیای از خوشمزه ها است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار مشاور گروپ لیزر فوتونا بلیط هواپیما تهران بندرعباس اسپیس تجهیزات عقد و عروسی تعمیر کاتالیزور تعمیرات تخصصی آیفون درمان قطعی خروپف اسپیس فریم اجاره اسپیس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]