مربای گل سرخ یا گل محمدی
مربا یک چاشنی خوشمزه و دلچسب برای صبحانه و تزیین برخی کیک ها و شیرینی جات است که با انواع میوه جات و برخی گلها تهیه میشود. در این بین یکی از خوشمزه ترین و خوش عطر ترین مرباها ،مربای گل سرخ یا گل محمدی است که بخاطر طعم و عطر دل انگیزش بسیار لذیذ است.
مربای گل سرخ یا گل محمدی از برگ گل تازه و یا خشک گل محمدی تهیه میشود. این گلها در فصل بهار و تابستان بشتر رایج است.
طرز تهیه مربا:
برای درست کردن مربای گل سرخ باید حتما از گلبرگ های گلی که رنگ صورتی دارند استفاده کنید تا مربا تلخ نشود.
در ضمن گلبرگ ها درشت را هم باید با قیچی خرد کرد.
برای تهیه این مربا کافیست گلبرگ های صورتی گل محمدی را با مقداری شکر و ابلیمو و آب جوشیده بجوشانید و با رعایت نکات ضروری در تهیه آن ، یک مربای خوشمزه و خوش رنگ تهیه کنید.
برای خوش عطر تر شدن این مربا میتوانید از مقداری گلاب نیز استفاده کنید.
گل محمدی به شکل های مختلف از جمله چای و دمنوش گل محمدی، روغن گل محمدی و گلاب نیز استفاده می شود.گل محمدی در کاهش وزن و چربی سوزی تاثیر خوبی به جا می گذارد.
سرشار از ویتامین C است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
یک درمان خانگی موثر برای درمان یبوست به شمار می رود.
وجود ویتامین C فراوان به درمان و تسکین گلو درد و علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزا کمک می کند..
چای گل محمدی سرشار از ویتامین های B1، B2 و K است.
همچنین باعث کاهش استرس و اضطراب و بهبود علائم افسردگی میشود.
منبع:cookway
[ بازدید : 130 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]