دستور تهیه و نکات درست کردن “لواشک آلو”
لواشک آلو خانگی طعم ترش و دوست داشتنی
لواشک از آن دسته تنقلاتی است که کمتر کسی آن را دوست ندارد. هر وقت اسم لواشک به زبان می آید خواه ناخواه آب در دهان جمع میشود. لواشک انواع و اقسام مختلف دارد و با میوه های متنوعی درست می شود.
گاهی برخی از لواشک ها با چند میوه تهیه میشوند و برخی از یک نوع میوه.
مزه لواشک ها هم با هم فرق دارند مثلا لواشک آلو طعم ترش و دوست داشتنی دارد که از خوردنش سیر نمی شوید.
حال برای اینکه یک لواش خوشمزه و سالم بخورید بهتر است خودتان آن را در خانه تهیه کنید و با خیال راحت نوش جان کنید.
لواشک آلو از آن دسته لواشک هاست که فقط با آلو و مقداری نمک می توانید آن را تهیه نمایید.
مواد اولیه مورد نیاز برای لواشک آلو
- آلو:3 کیلو
- نمک:به مقدار لازم
طرز تهیه لواشک آلو
آلوها را بشوید و در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند.
هنگام پخت به آنها نمک و اگر دوست داشتید مقداری شکر بریزید .
وقتی آلوها پخت و غلیظ شد آن را در صافی های سوراخ درشت بریزید تا هسته و پوست آن جدا شود.
سپس کف یک سینی را با یک نایلکس بپوشانید و آلوهای از صافی رد شده را به صورت یکنواخت روی نایلکس پهن کنید و روی آن را با یک دستمال نازک و تمیز بپوشانید.
البته نباید دستمال با آلوها تماس پیدا کند.
سینی ها را مقابل نور خورشید بگذارید تا خشک شود.
بعد از خشک شدن لواشک دستمال را از روی آن بردارید و یک نایلکس دیگر روی لواشک بکشید و فشار دهید تا نایلکس روی لواشک بچسبد.
بعد به اندازه و شکل های مختلف لواشک را ببرید و در یخچال نگهداری کنید.
برای درست کردن این لواشک میتوانید از انواع آلوها و یا مخلوطی از چند نوع آلو استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد لواشک آلو
لواشک آلو جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .
[ بازدید : 205 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]