طرز تهیه مرغ سوخاری به سبک رستورانی ها
طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی
مرغ سوخاری را می توانید به راحتی در خانه درست کنید. این دستورالعمل آسان و سریع را برای بال مرغ سوخاری هم استفاده کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- تخم مرغ: یک عدد
- نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
- فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای خوری
- آرد سوخاری: یک فنجان
- فلفل قرمز: یک قاشق چای خوری
- فلفل سفید: یک قاشق چای خوری
- پودر سیر: یک قاشق چای خوری
- پودر زنجبیل: یک قاشق چای خوری
- پودر پیاز: یک قاشق چای خوری
- پونۀ کوهی: یک قاشق چای خوری
- ریحان خشک: یک قاشق چای خوری
- ران مرغ: 6 عدد
- نان ساندویچی خشک خرد شده به میزان لازم
طرز تهیه مرغ سوخاری:
تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و خوب هم بزنید. نمک و فلفل سیاه را به تخم مرغ بیفزایید. آرد سوخاری را در کاسۀ دیگری بریزید. فلفل قرمز، زنجبیل، پودر سیر، پودر پیاز، پونۀکوهی و ریحان خشک را اضافه کنید. تمام مواد را کاملاً با هم مخلوط کنید.
ران های مرغ را در کاسه ای بگذارید. نمک و فلفل سفید را به آن افزوده و مخلوط کنید. آن را یک ساعت کنار بگذارید تا خوب مزه دار شود.
سپس تکه های مرغ را یکی پس از دیگری بردارید و به ترتیب با مخلوط آرد و ادویه، مخلوط تخم مرغ و در آخر خرده های نان به طور کامل پوشش دهید. بعد از پوشاندن تکه های مرغ، آن ها را در تابه با روغن داغ، سرخ کنید.
مرغ سوخاری ترد و خوش مزه آمادۀ سرو است. می توانید در کنار سیب زمینی سرخ شده میل کنید و از آن لذت ببرید.
منبع : deltapayam
[ بازدید : 219 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]